Loading...
GROEPSACCOMMODATIE PAASLOO2017-08-25T11:49:55+00:00
  • Voor groepen tot 56 personen

  • Veel faciliteiten o.a. zwembad

  • Slaapkamers voor 2 personen

  • Eigen badkamer + tv op kamer

Zet de autoradio uit, vergeet de files en laat het drukke stadsleven even voor wat het is en kom genieten van een ontspannen vakantie. Een oase van rust, groen en kabbelende waterpartijen. Niet minder dan een waar vakantieparadijsje op aarde, aan de rand van het rustieken dorpje Paasloo, in de Kop van Overijssel, met het betoverende 300 hectare grote Nationaal Park de Weerribben op steenworp afstand.

Vakantiehuis voor 8 personen
Wanneer u een weekendje weg wilt met 8 personen dan kunt u op ons bungalowpark terecht voor een vakantiehuis voor 8 personen. Vakantievilla Karekiet is een gezellige bungalow met een rieten dak, 4 slaapkamers en 1 badkamer. Ook is er vakantievilla Otter, deze bungalow heeft 4 slaapkamers en als extraatje een tweede badkamer. Ideaal als je niet je badkamer wilt delen met je hele familie of groep!

Grote groepsaccommodatie
Ook als u op zoek bent naar een vakantiehuis voor een grote groep heeft u bij ons de keuze uit een aantal groepsaccommodaties.

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis of een groepsaccommodatie in Overijssel? Op bungalowpark Villapark de Weerribben bieden wij drie grote en luxe groepshuizen aan. Deze luxe vakantiehuizen bieden plaats aan 8 tot maximaal 56 personen! Omdat de vakantiewoningen gelegen zijn naast bungalowpark de Weerribben kunt u tijdens uw bezoek gebruik maken van de vele faciliteiten die het park u te bieden heeft. Of u nu komt voor een familieweekend, vriendenweekend of bedrijfsuitje, Résidence de Weerribben maakt het verblijf onvergetelijk.

De drie luxe vakantiehuizen
​​De drie vakantiehuizen zijn gelegen naast bungalowpark Villapark De Weerribben in Paasloo. Doordat deze parken met elkaar in verbinding staan, kunt u als gast van groepsaccommodatie Résidence de Weerribben gebruik maken van alle faciliteiten die het bungalowpark u te bieden heeft. Op het bungalowpark treft u onder andere een restaurant met groot zonneterras, een overdekt zwembad, kinderspeelplaats, tennisbaan en twee visvijvers aan. De twee visvijvers maken het park uitermate geschikt voor een visvakantie!

Kies hier uw favoriete groepsaccommodatie: